Трите зодии, на които не им върви в любовта (ВИДЕО)

Има хора, на които им върви в любовта и са големи късметлии в това отношение. Но е факт, че има и хора, които не се чувстват толкова комфортно, когато става въпрос за чувства. Те вярват, че не им върви в любовта.

Има зодии, които не са особени късметлии, когато става въпрос за любов.

Звездни раздели, които ни изненадаха (СНИМКИ)

Това не значи, че те няма да срещнат любовта, но може би изпитват затруднения или се чудят защо все попадат на неподходящи. Вижте трите зодии, на които не им върви в любовта:

Овен

Всички знаят за пословичния инат на Овните. Той се проявява и в любовта и ги спъва доста често. Те не отстъпват лесно, не обичат да правят компромиси и това е най-голяма им пречка по пътя към пълноценната връзка.

Четири зодии ще срещнат сродната си душа през 2018-а (ВИДЕО)

Везни

Везните просто никога не знаят какво искат, вечно са в колебание и това им изиграва много лоша шега, защото хората около тях започват да губят търпение и преценяват, че не си заслужава да правят усилия за някой, който не показва достатъчно желание.

любов
ThinkStock/Getty Images

Козирог

Козирозите не обичат да показват чувства, но в същото време са много ревниви и не обичат да делят онова, което смятат за свое. Това в повечето случаи дразни хората около тях, защото се чувстват притиснати.

И още:

Трите зодии, които ще ви задушат с обичта си (ВИДЕО)

Най-отблъскващите навици, които убиват романтиката

Астрологични препоръки: Как да изберем подходящ партньор?

Двойките зодии, на които не им е писано да бъдат заедно (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук