Най-отблъскващите навици, които убиват романтиката
Най-отблъскващите навици, които убиват романтиката / ThinkStock/Getty Images

Лошите и нехигиенични навици в банята и тоалетната могат да се отразят неблагоприятно върху романтичните отношения между партньорите, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2000 жители на Лондон.

Близо две трети от участниците в допитването признават, че не биха съжителствали с партньор с лоши хигиенни навици. Същият процент хора искат половинките им да спазват по-добра хигиена в банята и тоалетната.

Сексът и любовта в началото на връзката и години по-късно

Над 50 процента от анкетираните споделят, че ако са знаели колко са немарливи възлюбените им в това отношение, са щели да пропуснат възможността да живеят с тях под един покрив. Оказва се, че една четвърт от анкетираните дори са слагали край на романтична връзка заради немарлив партньор.

Най-отблъскващата привичка според участниците в допитването е пропускът да се пуска водата след използване на тоалетната.

Кога се изгубва искрата между двама влюбени?

Следват неизползването на четката за почистване на тоалетната чиния, оставянето на косми в банята, ваната или мивката, дългото заседяване в тоалетната, оставянето на мръсни дрехи в банята, оставянето на пода в банята мокър, оставянето на тоалетната седалка вдигната, пропускът да се зареди тоалетна хартия и оставянето в банята на използвани клечки за уши или мокри кърпички.

Източник: БТА