Пандемията от коронавирус промени живота ни изцяло. Уви, някои от шегите, циркулиращи в интернет, са на път да се превърнат в реалност. Така например факт станаха "трикините" - бански от 3 части. Новото тук са ... маските в тон с банския костюм, които са и от материя, която съхне бързо. Вижте ги в канала "Cool News" във vbox7:

 
Красивият модел по-горе е е на дизайнера Тициана Скарамуцо, собственик на малко магазинче, продаващо дрехи собствено производство. Именно заради пандемията тя започва да шие и маски към банските, които предлага.
 
След избухването на пандемията Тициана се налага да спре производството на бански костюми. Така започва на шега да шие маски с наличните платове. Първоначално ги използва само тя, нейните приятели и семейството ѝ. Дизайнерката публикува снимки на маските в социалните мрежи и така от коментари на потребители се ражда идеята за трикините - бански от три части.
 
"Надяваме се да ходим на плажа с бикини, но до тогава може да се възползвате от нашите трикини", пише в онлайн магазина на Тициана. А интерес, вижда се в коментарите, има от клиенти в цял свят. Цената на банските костюми са около 60 евро, а маската - още 10 евро отгоре.