/ БГНЕС
Докато всички търпеливо чакаме да видим "Тор: Любов и гръмотевици", изглежда излизат все повече подробности за новия филм на MCU. Слуховете се разнасят и вълнуват феновете по целия свят за най-новата глава от пътешествието на Тор Одинсон. Появи се още един слух, който се отнася до продължителността на новия филм. Според него "Тор: Любов и гръмотевици" ще бъде с продължителност 2 часа и 30 минути. Ако се окаже верен, това ще направи "Тор: Любов и гръмотевици" един от рекордьорите в рамките на MCU. Със своите 2 часа и 30 минути този нов филм за Тор ще се превърне в третия най-дълъг филм в целия MCU, изпреварвайки четвъртото място на „Отмъстителите: Безкрайна война“ с една минута. Въпреки това, „Вечните“ и „Отмъстителите: Краят“ все още са по-дълги. Освен това той ще бъде с цели 20 минути по-дълъг от "Тор: Рагнарок". Какъвто и да е случаят с продължителността, нямаме търпение да видим този нов епос.

И все пак, филм в 2 часа и 30 минути ще бъде доста дълъг по отношение на разказването на тази нова епична история. От друга страна, това предполагаемо дълго времетраене може да се окаже по-полезно, за да наваксат всички със събитията, които са се случили, откакто за последен път видяхме Тор. Освен това е необходимо да се отдели известно време, за да се покаже как Джейн Фостър е станала достатъчно достойна да владее Мьолнир и да се превърне в Могъщия Тор.

В момента Тайка Уайтити е един от най-известните режисьори и се превръща в още по-известен актьор. Режисьорът и актьор публично заяви, че този филм е най-доброто нещо, което някога е правил. Ние със сигурност бихме го приветствали, тъй като сме готови да видим и предисторията, в която ще влезе Крисчън Бейл в ролята на Гор, богът касапин.

Филмът "Тор: Любов и гръмотевици" ще се завърти в кината на 8 юли и със сигурност ще получим търсените отговори за това накъде ще поеме симпатичният бог по-нататък.
 
БГНЕС