Вероятно мъжете ще бъдат шокирани да чуят, че много жени не харесват облеклото им. Мненията на мъжа и жената за това какво е секси и какво не е, често се различават значително. Но има елементи от мъжкия гардероб, които дори на най-привлекателния мъж изглеждат смешно и нелепо.

Ето пет мъжки модни тенденции, които жените мразят:

1. Прилепнали дънки или панталони

Теглото е една от най-наболелите теми за жените. А представете си, ако гаджето им е по-слабо от тях и на всичкото отгоре го демонстрира с впити дънки. Това убива самочувствието на дамите, но и те не биха чувствали, че до тях има силна половинка. Има и друг проблем - двамата да носят един същ размер и да спорят кой да облече новите дънки.

"Лъмбърсексуалният" мъж измества "метросексуалния"

2. Розовото като предпочитан цвят

Повечето жени биха си казали: „ Де да имаше казарма“, ако видят мъж в розово. Въпреки че в последните годините розовият цвят стана унисекс, все още не е чак толкова приемлив в очите на нежния пол. Да не забравяме също, че розовия цвят се счита за цвета на Барби, не на Кен.

розово
ThinkStock/Getty Images

3. Джапанки

Представете си, че елегантно облечен, строен мъж се задава към вас, поглеждате надолу и....джапанки. Голяма част от жените смятат, че мястото за носене на джапанки е на морето. Горещото време не е оправдание за мъжете да си ходят почти боси по асфалта. Има достатъчно други удобни и практични обувки, които могат да се обуят в горещото време.

джапанки
ThinkStock/Getty Images

4. Дълбоко деколте на тениска

Така както розовия цвят, така и дълбоките деколтета трябва да бъдат оставени на жените. Едно от нещата, които биха отвратили жените е да видят как космите на мъжете се подават от дълбокото им деколте. Едва ли са нужни повече думи, за да опишем колко не е ок този аутфит.

Десет неща в гардероба на мъжете, които жените мразят (ВИДЕО)

5. Ризка с елече

Тази комбинация беше доста популярна в началото на века. Да, преди 18 години ризката в съчетание на елече изглеждаше секси, а сега е просто демоде. Да не говорим, че комбинацията не изглежда еднакво добре на всички.

мъже
ThinkStock/Getty Images

И още:

Мъжката прическа, която отблъсква жените

Жените не харесват такива мъже

10 неща, с които мъжете вбесяват жените

Жените предпочитат метросексуални мъже за бащи на децата си

Най-отблъскващите навици, които могат да ни откажат от любимия човек (ВИДЕО)

Тайната на мъжката привлекателност

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук