Тайната на мъжката привлекателност
Тайната на мъжката привлекателност / ThinkStock/Getty Images

Определени качества и черти, както и поведението на мъжете, а не парите привличат жените. Ето в кои от тях се крие разковничето за спечелване на женското сърце:

Доброто настроение и усмивка

В нашия нелек живот способността да не изпадаш в мрачно настроение по всеки повод често е по-важно от дебелия портфейл. Запазването на присъствие на духа и добро настроение е част от поведението, не изчезва с времето и с поглед в бъдещето жените преценяват, че с такъв мъже леко се живее.

Плачат ли повече съвременните мъже?

Откритата усмивка казва на жената, че нейният спътник е уверен в себе си и се отнася доброжелателно към обкръжаващия свят. С такъв човек може да се отпуснеш и да се чувстваш комфортно.

Отговорността

Жените искат да виждат до себе си мъж, на когото могат да разчитат. Това е една от най-привлекателните черти.

Става ли българският мъж? (ВИДЕО)

Добрата физическа форма

Външната привлекателност е въпрос на вкус. Но поддържането на добра физическа форма може да се отдаде на всеки и да грабне вниманието на представителка на нежния пол.

Добър любовник ли е българинът?

Спретнат и подреден

Минаха времената, когато се смяташе, че небръснатото лице и мръсният потник сапризнак на мъжественост. Жената иска гордо да стои да избраника си. А колкото и да е влюбена, на нея определено не й е приятно да вижда въргалящи се на пода мръсни чорапи.

Мъжете се влюбват само след секс

Умението да се слуша

Известно е, че средностатистическият мъж не е в състояние да слуша монолог, по-дълъг от две минути. Жените обаче са склонни към подробно описание на случващото се. Те ценят у мъже умението да слушат и да не прекъсват разказа, когато следват най-интересните детайли.

Топ 5 на мъжките сексуални фантазии

Приключенски дух

Желанието за приключения и организирането им може да грабне жените, които не обичат еднообразието и нямат търпение да се измъкнат от монотонността на деня. Ако пък те са гарнирани и с романтика, това е гаранция, че съвместният живот никога няма да се превърне в рутина.

Източник: БГНЕС