Разликата в годините им не е никак малка, но пък любовта им е все така силна и красива. Тина Кунаки е само на 24 години, а Венсан Касел е на 54, но са лудо влюбени един в друг, пише каналът "Stars News" във vbox7. Двамата са щастливи родители на красивата Амазония, която се роди през 2019 г.
 

Децата (Венсан има още две дъщери от брака си с Моника Белучи), работата и стреса не са се отразили на връзката на двамата, а тайната и ме простичка - споделят си всичко, което им се случва през деня и са сплотени. Пътешествията обаче също им помагат, за да бъдат близки един с друг, а последното им travel приключение бе Ибиса, където съчетанието между релакс, вкусна храна и купони, е повече от задоволително.
 

Преди дни двамата имаха повод да почерпят, защото празнуваха три години щастлив брачен живот. Именно на Ибиса двамата са решили да избягат, за да отпразнуват романтично своята годишнина, а Тина сподели снимки от почивката им. 24-годишната хубавица изглежда прекрасно, а задълженията на майка не ѝ пречат да намира време за себе си, но и да работи, защото не е загърбила кариерата си на модел.