Много бракове завършват с развод в Холивуд, но има звезди, които не престават да търсят любовта. Дори има рекордьори по сключени бракове. Вижте ги в канала „Top Of The Tops“ във vbox7:

Джоан Колинс

Актрисата има цели четири развода. За първи път Колинс минава под венчилото през 1952г. с актьора Максуел Рийд. Следват певецът Антъни Нюли, музикалният мениджър Роналд Кас и шведският попизпълнител Петер Холм. В момента тя е омъжена за театралния мениджър Пърси Гибсън.

Памела Андерсън

Актрисата е минавала под венчилото четири пъти, два от които с един и същи човек – Рик Саломон. Преди това Андерсън е била омъжена за Томи Лий и Кид Рок.

Памела Андерсън и Рик Саломон
Gulliver/Getty Images

Деми Мур

Вероятно всички знаят за развода й с Ашчън Кътчър през 2013. Но преди това тя е била омъжена за Брус Уилис, а преди него за музиканта Фреди Мур.

Деми Мур и Ашчън Кътчър
Gulliver/Getty Images

Ева Лонгория

Звездата от „Отчаяни съпруги“ има два развода зад гърба си. Първият е с актьора Тайлър Кристофър, а вторият с баскетболиста Тони Паркър. Към този момент Лонгория е омъжена за бизнесмена Хосе Антонио Бастон.

Ева Лонгория
Gulliver/Getty Images

Том Круз

В момента актьорът е ерген, но зад гърба си има три развода. Първият е с актрисата Мими Роджърс. Вторият е с актрисата Никол Кидман, а последният сактрисата Кейти Холмс.

Том Круз и Кейти Холмс
Gulliver/Getty Images

Дженифър Лопес

Джей Ло е също от отбора на звездите с три развода. Първият й брак с Оджани Ноа продължава по-малко от година. Следва брак с Крис Джъд, който бива прекратен още същата година. Най-дългият й брак е с Марк Антъни, но и той бива неуспешен.

Анджелина Джоли

Анджелина е имала бракове само с актьори, но всеки един е завършил с развод. Първият е от Джон Лий Милър през 1995г. и продължава една година. През 1999г. Джоли се омъжва за Били Боб Торнтън, но бракът им продължава три години. Следва брака с Брат Пит, но през 2016г. и той приключва с развод.

Анджелина Джоли и Брад Пит
Gulliver/Getty Images


И още:

Звездите, които се разделиха с половинките си, след като навършиха 50 (ВИДЕО)

11 звездни двойки, чиято раздяла ни изненада (ГАЛЕРИЯ)

Знаменитости, които сключиха брак два пъти с един и същ човек (СНИМКИ)