Първо ексклузивно интервю с него може да гледате в новия епизод на подкастa “След Игрите”
Европейският шампион по вдигане на тежести Ангел Русев отпадна от “Игри на волята” в елиминационния двубой тази вечер. В него той се изправи срещу строителния инженер и победител в кастинг битка - Георги Гешев, но се раздели с мечтата за победа заради контузия.

NOVA

Първият племенен съвет на Дръзките беше изпълнен с напрежение. Двете противоположни коалиции, предвождани от инфлуенсърката Ренета и музикалния артист Павел си отправиха взаимни обвинения за саботаж, а капитанът Светлин се възползва от своите грошове, за да се сдобие с допълнителен глас. След вота на племето, героите от последните две номинационни битки - Гешев и Павел, бяха изпратени на битка за спасение.

Арената донесе пореден обрат за номинираните Ангел, Раду, Павел и Гешев. Съотборниците трябваше да се изправят един срещу друг, за да бъдат определени двамата участници във финалната елиминационна битка. Ангел и Гешев загубиха двубоите срещу своите съплеменници и трябваше да се изправят във финален сблъсък за оцеляване.

NOVA

Елиминационната битка включваше многокомпонентно трасе, изпитващо издръжливостта, търпението и концентрацията на двамата състезатели. Макар да беше близо до неочакван обрат, грешна преценка от страна на европейския първенец Ангел доведе до контузия в глезена и край на неговото приключение в “Игри на волята”. Официалният подкаст на предаването “След Игрите” продължава с нов вълнуващ епизод, в който своето първо ексклузивно интервю ще даде отпадналият член на Силните - Ангел. В него той и водещата Ваня Запрянова ще обсъдят конфликтите с бизнесмена Раду, какви са отношенията му с предизвикателната Силвия и колко трудно е било решението му да се откаже.

NOVA

Съревнованието на Северното Черноморие продължава и утре вечер със следващия кастинг сблъсък, който този път ще определи заместничката на напусналата по медицински причини Иванина.

Гледайте новия епизод на “Игри на волята” в събота, 28 септември, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova PlayVbox7 и YouTube.