Какъв бюти продукт задължително нанасяте на лицето си, дори когато нямате никакво време? За някои това е спиралата, за други червилото или пудрата. Наталия от Natalis Beauty показва тайния продукт на всяка зодия.

Овен

Според астролозите представителите на зодия Овен са хора, които почти винаги бързат за някъде. Просто са толкова динамични и енергични, че програмата им за деня винаги е изпълнена с безброй задачки.  Тяхното тайно оръжие бюти продукт трябва да бъдат прахообразните сенки за вежди, добре подостреният молив или цветният гел за вежди - все такива продукти, които бързо и много ефикасно да им помогнат веждите им да бъдат перфектни.

вежди грим
iStock/Getty Images

Телец

Като един истински земен знак, Телецът трудно би направил компромис с качеството на каквото и да било. Включително и стане ли дума за козметика. Едно от любимите им неща пък са продуктите за грижа за кожата, а нещото, без което не бива да остават - хубава подхранваща маска за лице.

Перфектният грим според зодията (ВИДЕО)

Близнаци

Родените под този зодиакален знак са изключителни творчески натури и всичко, което се докосне до ръцете им се превръща в произведение на изкуството. Тяхното скрито бюти оръжие трябва да е лак за нокти.

лак
iStock/Getty Images

Рак

Зодия Рак обичат комфортът, спокойствието и хармонията. Те се чувстват добре в собствената си кожа и често нямат нужда от излишен грим. Нещото, без което не бива да остават обаче е балсамът за устни, който да придава здравина, мекота и пухкавост на устните им.

Лъв

Родените под знака на Лъва са управлявани още от Слънцето. Според астролозите в техният несесер задължително трябва да присъства бронзиращата пудра, която ще им придаде допълнителен загар и здрав красив тен.

грим
iStock/Getty Images

Дева

Девите - перфекционисти, чистници, истински Монк! Тяхното бюти оръжие, нещото, без което не могат, са почистващите продукти за лице. Всяка друга зодия може и да си легне с остатъци от грим след купон до ранни зори, но не и Девите. Те старателно ще отмият всяка следа от грима си и чак тогава ще се потопят в страната на сънищата.

Дамите от тези три зодии владеят магията на перфектния грим (ВИДЕО)

Везни

Везните са комуникативни, сладки и една от най-флиртуващите зодии. Тяхното тайно бюти оръжие е скраб за устни, който прави устните им супер изкусителни, меки, пухкави и само за целуване.

Скорпион

Скорпионите са най-магичният и мистичен знак и целия зодиак. Продуктът, без който не бива да остават, е спиралата за мигли, с която да подчертават дълбокия си, проницателен и пълен с тайни поглед.

спиралата за мигли
iStock/Getty Images

Стрелец

Стрелците са динамични, енергични, с приключенски дух. За всички предизвикателства, в които се гмуркат и покоряват, на тях им трябва спрей за фиксиране на грим, който да задържи макиажа на мястото им.

Козирог

Козирозите са знак, който не винаги иска да бъде в центъра на събитията, но когато искат да привлекат вниманието - представителите на тази зодия много добре знаят как да го направят. Тяхното скрито бюти оръжие в несесера в дамската им чанта е яркото червило.

Пет причини да използваме по-малко козметика (ВИДЕО)

Водолей

Водолеите са експериментатори. Те са дръзки и смели, стане ли дума за грим. В тяхното куфарче с цветна козметика винаги има нещо изненадващо - розова очна линия, неонови сенки, синьо червило.

Риби

Романтичните Риби не прекаляват с грима, а когато искат да подчертаят вродената им иначе елегантност го правят с очна линия.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук