След Гала и Ицо Хазарта сигурен за VIP Brother 3
След Гала и Ицо Хазарта сигурен за VIP Brother 3 / netinfo

Ицо Хазарта е вторият сигурен съквартирант, който през март ще влезе в къщата на VIP Brother 3 след Гала. Това ще е първия благотворителен сезон на VIP Brother, съобщиха от шоуто.

 

Дванадесетте известни българи – участници в добрия VIP Brother, ще се посветят на професии, които до момента не са практикували. Това ще се случва всяка седмица по време на специални мисии извън къщата. Мисиите ще бъдат свързани с конкретни задачи от типа „професионални задължения”.

 

Специалните мисии на VIP съквартирантите ще бъдат осем на брой и ще зависят от осемте благотворителни каузи, които риалити шоуто подкрепя. Финансисти, търговци, улични музиканти, брокери на недвижими имоти – 12-те ще попадат в професии със свои специфични закони и правила, професионално облекло и език, служебна йерархия и ... съответно заплащане.

 

Професионалните задачи във VIP Brother 3 ще демонстрират вродената интелигентност на съквартирантите, уменията им да се справят във всяка една ситуация, дори оставени сами на улицата, както и тяхната решимост да подкрепят добрата цел. Без колебания, срам, предразсъдъци и притеснение  - с открито сърце.

 

Всяка седмица в определен ден VIP съквартирантите ще напускат къщата, разделени на два отбора. В продължение на няколко часа двата отбора ще

След Гала и Ицо Хазарта сигурен за VIP Brother 3
netinfo
събират допълнително пари за благотворителната кауза, която VIP Brother 3 подкрепя през съответната седмица. Събирането на пари ще става в поредица от изпитания, свързани с определени професии, които повечето съквартиранти не са упражнявали до момента. Понякога професиите ще бъдат съвършено непознати за всички съквартиранти във VIP Brother 3.

 

Отборът, който събере по-малко средства в специалната мисия извън къщата, ще избира чрез вътрешно гласуване един от своите играчи и ще го изпраща на седмичните номинации. Това ще става всеки понеделник, когато по време на VIP Brother Live зрителите ще могат да проследят седмичната мисия извън къщата – нейното провеждане, резултат и парични постъпления във фонда на шоуто, както и кой играч от изгубилия отбор е номиниран, защо, как и какви са шансовете му за „поправка" през дните до предстоящите елиминации.

 

Освен през професионални, VIP съквартирантите ще минават и през артистични изпитания и това ще бъдат традиционните им седмични мисии в къщата. Импровизираните представления ще бъдат с музика, театър, танц и други сценични изкуства. Специално жури от експерти ще оценява изпълненията на съквартирантите според естеството на съответната задача.