/ netinfo
След последните номинации във VIP Brother 2017, които се проведоха по нов регламент, Шеф Петров, Дани Златков и Тото събраха най-голям отрицателен вот и ще се борят за оставане в шоуто само на крачка от финала.
 

Игра на нерви на метри от финала на VIP Brother (ВИДЕО)


Съквартирантите определиха за най-достойни за победата Дани Петканов, Александра, Маргарита и Джули, а Мегз посочи сама себе си в тази категория. Те, както и останалите Съквартиранти, които не събраха отрицателен вот, отиват директно на големите финали следващата седмица. А в понеделник Къщата ще се раздели с двама от номинираните.
 

netinfo


Как Съквартирантите реагираха на тежките думи, чути по свой адрес и какво представлява новата им мисия на име "Малката Джулка", ще разберем в дейли епизода на VIP Brother в четвъртък вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.