Младежите в Къщата се превръщат в чавдарчета
Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA ще проследим извънредната ситуация, която Тото, Дани Златков и Шеф Петров създадоха в Къщата по време на живото предаване снощи. Съквартирантите на възраст под 35 години ще влязат в ролята на чавдарчета и ще отговарят на въпроси от учебниците за четвърти клас, а Мегз ще получи шанс отново да се превърне в пълноправен участник в шоуто.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

В края на живото предаване снощи станахме свидетели на извънредна ситуация в Къщата. Напрежението между Тото, Дани Златков и Шеф Петров ескалира, а тази вечер ще проследим от какво беше породена тази игра на нерви и до къде стигнаха участниците в нея. Остри реплики, твърдения за физическо посегателство и моментална намеса на Big Brother ще завладеят Къщата, а дали физическата разправа наистина е факт, или обвиненията са породени в момент на силен афект, предстои да разберем.

шеф Петров
netinfo

В дейли епизода на VIP Brother довечера ще видим как всички Съквартиранти на възраст под 35 години ще се превърнат в чавдарчета и ще се върнат в класната стая. Те ще трябва да отговарят на въпроси от учебниците до четвърти клас, а в тази надпревара зрителите ще станат свидетели на неподозирани изненади. В рамките на мисията, Big Brother ще даде шанс на Мегз да се върне в играта като пълноправен участник, но това ще остане тайна за останалите чавдарчета. Фантомът на Къщата ще трябва да даде повече верни отговори от съучениците си, а дали Каканашева ще покаже необходимите знания, или ще остане със статут Фантом, ще разберем съвсем скоро.

Мегз
netinfo

Снощи зрителите на NOVA решиха Алфредо Торес да се раздели с най-известната Къща само на крачка от финалната права на шоуто. Усмихнатият кубинец беше посрещнат на сцената от своите деца и не успя да сдържи сълзите си. Какво сподели Алфредо за приключението, наречено VIP Brother, само няколко часа след като го напусна, можете да видите ТУК.

Алфредо
netinfo

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Още от живота на Съквартирантите:

Обявиха коя звезда влиза във VIP Brother (ВИДЕО)

Мегз с безпрецедентен опит за бунт във VIP Brother (ВИДЕО)

Алфредо Торес напусна VIP Brother на крачка от финалната права