Началото на една връзка винаги е трудно. Много жени се питат - на коя среща е правилно да си легнат с мъжа, с когото се срещат. Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина дава няколко съвета за прохождащата връзка и първия секс:

Съществува схващането, че ако си легнеш с някой в самото начало, има опасност той да помисли, че си прекалено лесна. Повечето мъже лесно губят интерес към жени, които са лесно достъпни.

Защо мъжете изчезват след секс? (ВИДЕО)

Според Наталия много жени вярват, че третата среща е вълшебна. Но ако свалите всичките си карти отведнъж и не правите нищо, за да разпалите интереса му, скоро може да не го видите повече.

секс
Thinkstockphotos

В миналото мъжете са полагали усилия, за да спечелят една жена – подарявали са пръстен, след това са предлагали брак.

„В днешното време сексът е най достъпното нещо - пускаш си интернет - готово, черпиш момиче с едно кафе - готово. И мъжете усещат, че няма за какво да се борят. Те си казват, че жената твърде лесно е склонила, следователно не е сериозна и не е подходяща за сериозна връзка“, казва сексологът.

Секс тайните на зодиите: Кой какво обича в леглото

Наталия съветва всички, които искат сериозна връзка, да накарат мъжа да извърши подвизи, за да ги спечели. Изграждането на успешна връзка, освен от любов и привличане, има нужда от време и търпение.

секс
Thinkstockphotos


И още:

Колко минути трае добрият секс?

Жената не отказва секс когато...

Мъжете имат по-нестандартни сексуални интереси от жените

Разкриха как изглеждат най-желаните партньори за мъжете и жените

Разкриха какво най-много искат мъжете в леглото

Пет причини да правите повече секс (ВИДЕО)

Сексманиаците сред звездите (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук