Голяма част от представителите на силния пол определят себе си като ценители на женската красота. И това е напълно нормално. Но изборът им на подсъзнателно ниво е малко по-различен...

Вижте пет неща в жените, които привличат мъжете:

Естествена красота

Гримът коренно може да промени визията на жената. Той може да бъде много полезен – да скрие несъвършенствата, да подчертае хубавите черти.

Повечето мъже харесват гримирани жени, но не прекалено много или агресивно. Когато лицето на жената се променя всеки ден, те изпитват подсъзнателно притеснение от това, което могат да видят на следващия ден.

Мъжете не харесват такива жени

Мъжете търсят естествената красота на жената. Те искат приятелката им да изглежда добре и без грим, за да не си лягат вечер с красавица, а сутринта да се будят до непозната.

Интелигентност

Повечето мъже намират умните жени за секси. На никого не му харесва да излиза с празноглавки, с които няма какво да си каже.

На подсъзнателно ниво мъжете винаги си избират момичета за сериозна връзка, които са интелигентни и на които може да се разчита.

Решителни жени

Решителността на жената е още едно от качествата, които мъжете търсят в партньорката си. Повечето мъже не обичат да мислят за дребните детайли, те предпочитат да разчитат на жената до себе си да се справи с тях. Нерешителните жени се допитват до мъжа дори и за дрехите си. А това никак не се нрави на мъжете.

Уравновесеност

Уравновесената жена е по-предпочитана за сериозна връзка от мъжете. Жената, която не показва страховете си и не се колебае с месеци за всяко решение, винаги изглежда по-привлекателна в мъжките очи. Неуравновесената жена е склонна да променя настроенията си за няколко минути – от мила и добра може да стане зла и избухлива.

Увереност

Увереността е може би едно от най-важните качества, които мъжете търсят на подсъзнателно ниво в жената. Без увереността сякаш всичко друго куца. Мъжете намират уверените жени за впечатляващи и секси. Те не се колебаят за всяко решение в живота си и са по-склонни към компромиси във връзката.

Още за мъжете, жените и привличането:

10 неща, които мъжете мразят в жените


Най-отблъскващите неща у мъжете и жените през лятото

Мъжете най-много мразят... скандалджийки

Женските Facebook навици, които мъжете мразят

Женските недостатъци, които мъжете харесват