Някои жени са имали следната ситуация: Среща с красив и очарователен мъж, невероятен секс и след това мълчание. На какво се дължи това и защо мъжете изчезват след секс? Отговор на тези въпроси дава сексологът Наталия Кобилкина:

Мъжете са ловци и обичат да покоряват, да бъдат предизвиквани. И ако една жена още от първата нощ разкрие всичките си тайни, то мъжът ще търси предизвикателства на друго място.

Топ храни за незабравим секс (СНИМКИ)

секс
ThinkStock/Getty Images

Друга причина мъжът да не се обади след една страстна нощ е, че просто си има семейство - жена и деца. Тогава за вас това преживяване ще остане само красив спомен.

Какво е секс по френски и има ли табута за французите?

Мълчанието на мъжа може да се дължи и на това, че е бил в командировка или по работа. И въпреки че ви е свалял звезди и ви е обещавал незабравими преживявания, той просто ще се върне към собствения си живот.

Какво издава за характера ви любимата ви секс поза?

секс
ThinkStock/Getty Images

Има и случаи когато той не е готов да се обвърже, защото има проблеми в работата, няма пари или бизнесът не му върви. Възможно е един ден, ако реши своите проблеми, да ви потърси отново.

Секс тайните на зодиите: Кой какво обича в леглото

Жените си представят още на първата среща – секс, годеж, сватба, деца. Всичко това може да го уплаши дотолкова, че да изчезне и да не се обади повече. Чувството за лично пространство на мъжете е силно и когато започнете да преигравате и да драматизирате, то господата веднага губят интерес и изчезват.

Сексът е един от най-силните методи за обмяна на енергия между хората. Понякога просто енергиите ви не съвпадат, смята Наталия.

Още "секси теми":

Извивката, която подлудява и мъже, и жени

Какво кара жените да правят секс?

Забравете за „69“, позата „68“ е новото изкушение в секса 

Сексманиаците сред звездите

Жената не отказва секс когато...

Разкриха какво искат жените в леглото

Кубче лед – най-горещата екстра във френската любов

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук