Гледайте драматичната поредица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA
В новите епизода на „Лъжите в нас“ тази седмица героите ще се изправят пред поредица драматични срещи, изречени лъжи и скрити истини. Минали събития ще поставят главните действащи лица пред разкритие на дълго пазени тайни, а настоящето ще ги подтикне към взимане на неочаквани и важни решения от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA

След разкритието на Ирина за майката и брата на Сава, той решава да вземе нещата в свои ръце. Без предварителен план за действие, Сава се насочва към къщата на Димитрина, където по-късно среща и своя брат. Разговорът между двамата ще изненада зрителите, а целта на Сава ще се окаже само една. В зараждащите се отношения между тъкмо запозналите се братя непряко ще се намеси и прокуратурата. Дали Сава ще успее да убеди и Здравко, че това, което предлага, ще бъде в полза и за двамата? Каква ще бъде ролята на висшия съдебен орган в случая?

Събитията между Явор и Цвети кара Бояна да остане в София и да не се връща в Арадиново, въпреки разговорите с Ирина. След тежкия удар, журналистката е отчаяна и объркана, но съдбата е решена да ѝ покаже, че любовта трябва да е водеща. Жоро пристига изненадващо в София и е готов да докаже на Бояна, че ще се бори за връзката им. Ще признае ли Бояна всичко пред него и ще попречи ли това на намеренията му?

Как Сава ще понесе цялата история? От кого ще получи по-голяма подкрепа – Рая или Ирина? Ще се опита ли Димитрина да се сближи с него и ще му разкаже ли за миналото си? Как ще реагира Шейтанов след като разбере за брата на Сава? Защо той ще получи оферта за преговори и общ бизнес от Никола Дъбов? - разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от понеделник до петък в 20:00 по NOVA.

Още новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Лъжите в нас“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.