Сандра Бълок
Сандра Бълок / Gulliver/Getty Images
Сандра Бълок блесна на червения килим на премиерата на филма "Изгубеният град" в Лос Анджелис в понеделник вечер.

Сандра Бълок присъства в Лос Анджелис на премиерата на филма "Изгубеният град", в който участва заедно с британския актьор Даниел Радклиф. 57-годишната актриса заложи на оригинална визия, съставена от обемна розова рокля с пролетни акценти, придружена от внушителни кожени ботуши над коляното и черно болеро. Към звездата се присъедини и сестра ѝ Джесина Бълок Прадо, която бе избрала семпла малка черна рокля.

Сандра Бълок
Gulliver/Getty Images

В "Изгубеният град", нова приключенска комедия, режисирана от Аарон и Адам Ни, Сандра Бълок играе писателка, отвлечена от ексцентричен милиардер, който иска да търси съкровището на изгубен град в джунглата. В актьорския състав е и Чанинг Тейтъм, който играе модела Алън. "Изгубеният град" излиза на екраните до края на месеца.

Сандра Бълок
Gulliver/Getty Images

Това промоционално турне може да се окаже последното за дълго време за Сандра Бълок. Носителката на "Оскар" за 2010 г. обяви, че иска да прекъсне актьорската си кариера, за да се съсредоточи върху семейството си. В интервю за Entertainment Tonight тя казва, че има нужда да бъде "на мястото, което ме прави най-щастлива", до децата си. Звездата е майка на 12-годишно момче и 10-годишно момиче.

Сандра Бълок
Gulliver/Getty Images

БГНЕС