/ NOVA
През септември предаването ще се завърне отново в ефира на NOVA
С грандиозен финал завърши първият сезон на „Забраненото шоу на Рачков“. В последния епизод на предаването темата бе „Нека да е лято“, а на сцената излязоха Гала, Братя Аргирови, Йордан Йовчев, Любо Ганев и северномакедонските сензации Александър и Дац.

Пред погледа на зрителите избраха победителка в конкурса „Мис Рачков“, а накрая водещият обяви предстоящия втори сезон на шоуто през септември в ефира на NOVA.

Първи гости на големия финал бяха Братя Аргирови, които тематично поздравиха публиката с песента „И замириса на море“, а след това заеха мястото си в журито на конкурса „Мис Рачков“.

NOVA

Към тях за оценки на шестте финалистки се присъединиха и Гала, Йордан Йовчев и Любо Ганев. След няколко забавни кръга с различни предизвикателства към претендентките за титлата, короната получи Полина Петкова.

„Чувствам се страхотно! Много се радвам! Много е готино!“, развълнувано каза Полина Петкова, първата носителка на наградата „Мис Рачков“. В конкурса, който започна всоциалните мрежи на предаването, се включиха над 1200 момичета от цялата страна, които в продължение на няколко месеца изпращаха своите снимки.

NOVA

Специално за зрителите на NOVA и гостите в студиото на „Забраненото шоу на Рачков“ олимпийският медалист и спортна легенда Йордан Йовчев изпълни съчетание на успоредка. Освен страхотни оценки и искрени коментари към участничките в конкурса, телевизионната водеща Гала и бившият волейболист Любо Ганев отговориха с чувство за хумор на всички въпроси и предизвикателства на водещия. Във финалното предаване зрителите видяха и култови моменти и емблематични откъси на водещия от целия изминал сезон.

Забраненото шоу на Рачков
NOVA

Черешката на тортата на големия финал бяха северномакедонските звезди Александър и Дац, които изправиха на крака публиката с хита си „Корона, чао“ и поднесоха специални подаръци на Рачков - „любовен паспорт“ и авторска книга. „Много ни харесва предаването и конкурсът „Мис Рачков“ Всички момичета бяха страхотни“, споделиха изпълнителите за „Забраненото шоу на Рачков“.