Разпространиха първите официални снимки на принц Джордж
Разпространиха първите официални снимки на принц Джордж / снимки: Gulliver/Getty Images

Принц Уилям и съпругата му Катрин разпространиха първите официални фотографии на сина си Джордж, заснети, в разрез с традицията, от дядото на бебето по майчина линия Майкъл Мидълтън, предаде Франс прес.

Гушнато в ръцете на майка си, "кралското бебе" очевидно спящо, е увито в бяло одеялце като онова, с което беше при излизането от родилната клиника след раждането си на 22 юли.

Кейт, с рокля в цвят бордо и пусната коса, седи до принц Уилям, облечен с джинси и риза на ситно синьо-бяло каре (Виши), в градината на семейство Мидългън в Бъкълбъри, Бъркшир, западно от Лондон.

Разпространиха първите официални снимки на принц Джордж
netinfo

Двойката е усмихната на двете снимки, направени в слънчев августовски ден. На една от снимките младите родители и детето са придружени от две кучета - черният кокер на двойката Лупо (прогърнат от принц Уилям) и златният ретривър на семейство Мидълтън, Тили, на фона отзад, предава БТА.

Фактът, че фотографиите са дело на бащата на Кейт е новост. Досега Бъкингамският дворец прибягваше до услугите на професионалисти за първите снимки на новородените в кралското семейство.

Макар че според Мартин Кийн, шеф на фотоотдела на Прес асосиейшън, агенцията, която разпространи снимките, всеки фотограф би се гордеел с тях, наблюдатели отбелязват, че са преескспонирани.

Разпространиха първите официални снимки на принц Джордж
netinfo