/ Gulliver/Getty Images
Разходките на ангелите на Victoria's Secret по модния подиум остават в историята. Това става ясно от изказване на модела Шанина Шейк пред австралийското издание на „Дейли Телеграф“. По думите й популярното ежегодно шоу на компанията тази година няма да се проведе.

Адриана Лима се сбогува с ангелските си крила и Victoria’s Secret (ВИДЕО/СНИМКИ)

Слухове, че Victoria's Secret изпитва затруднения с логистиката около голямото си ежегодно ревю се появиха още през месец май. Тогава компанията заяви, че търси алтернативни на телевизията медии, за да излъчва свои събития. Последната година в своеобразен техен домакин се превърна канала ABC, който обаче отчете рекордно нисък рейтинг - шоуто бе изгледано от едва 3,3 млн. души.

Ноември 2018-а: Съблазнителните ангели на Victoria’s Secret дефилираха в Ню Йорк (СНИМКИ)

„Модата е бизнес на промяна. Трябва да еволюираме и да се променяме, за да растем“, се казва в писмо, изпратено от изпълнителния директор на L Brands (собственик на Victoria's Secret) Лесли Уекснър до екипа на компанията. "В тази връзка, решихме да преосмислим традиционното си шоу на Victoria's Secret. От 2019 г. натам ще се фокусираме върху създаването на динамично съдържание и друг тип събитие, което ще достига до нашите потребители на платформи по начин, по който ще надскочим границите на глобалната дигитална епоха", допълва Монитор. 

Victoria's Secret сменя шефа на фона на полемика

За сега още е неясно каква ще бъде формата на следващото поколение на Victoria's Secret Fashion Show, но марката със сигурност се подготвя за изненади.