Принцеса Шарлийн
Принцеса Шарлийн / Getty Images
Съпругата на принц Алберт се появи на публично събитие с неочаквана и радикална прическа, с която показва най-пънк образа си. Принцеса Шарлийн винаги е била с къса коса и в много случаи е изненадвала, но досега никога не сме я виждали с обръсната глава. Градски и много непринуден стил, който не сме свикнали да виждаме при други кралски дами, които избират средна или дълга коса. 

принцеса Шарлийн
Getty Images


Новият външен вид, който принцесата демонстрира се състои в това, че половината й глава е обръсната до нула, с много къса коса и фина ресничка на другата половина. Освен това цветът също е потъмнял, който в миналото беше платинен, съобщава „Hola“. 

Майката на Жак и Габриела участва със съпруга си в традиционната церемония за коледната елха в Двореца на Монако, с която започват коледните тържества. Шарлийн е съчетала новата си прическа с маска със златни и черни пайети, силен грим с тъмни сенки и няколко обеци. 

принцеса Шарлийн
Getty Images


Княжеската двойка е придружена в този мил акт от двете им деца близнаци, които преди няколко дни навършиха шест години и го отпразнуваха с пижамено парти, торти и десетки свещи. Много флиртуваща, този път дъщерята на принцовете е облякла черен дъждобран с апликации от червени цветя, пуловер и бяла блуза, докато брат й е избрал тъмно пухено яке. Двамата са защитени с маска с емблемата на семейство Грималди. Принц Албер е изненадва с избора на най-коледната вратовръзка, щампована с лика на Дядо Коледа. 

принц Албер
Getty Images


Досега беше нещо нечувано да се види принцеса с обръсната глава и въпреки че това не е много често на червения килим, актрисата Скарлет Йохансон например е експерт в носенето на много къса коса, макар и не до такава степен, каквато е направила Шарлийн. Принцеса Каролина също наскоро даде поводи за коментари, като гордо демонстрира сивата си коса по време на Националния ден на Монако. Принцесата на Хановер избра за случая черно-бял тоалет от любимата си марка „Шанел“ и украси косата си с елегантна черна лента за глава, без да крие белите си коси, като по този начин последва стъпките на други кралски особи като испанската кралица Летисия, която преди две години избра да остави сребърната си коса открита. 

Преди пет години Шарлийн също зашемети с пикси прическа, която съпругът й обичаше. В интервю за списание „Пийпъл“ принц Албер каза: „Мисля, че изглежда красива с къса коса“. За последен път принцесата беше видяна публично през ноември по случай Националния празник, където носеше русата си коса, покрита с шапка.

принцеса Шарлийн
Getty Images

БГНЕС