/ снимка: БГНЕС, архив
Пол Маккартни потвърди, че работи над следващия си албум заедно с продуцента Грег Кърстин, съобщи Контактмюзик. 74-годишният бийтъл поясни, че е записал половината от песните за новия си албум, който е първият след "New", излязъл през 2013 г.
 
Сър Пол е развълнуван, че работи с Кърстин, продуцирал албумите "25" на Адел и "Morning Phase" на Бек.
 
Пол Маккартни и Ринго Стар влязоха заедно в студио (СНИМКИ)

"Записвам нов албум и това ми доставя радост", заяви той. "Свършена е половината от работата над диска. С Кърстин за пръв път работих преди две години, когато композирах музика за анимационен филм. След това той работеше заедно с Бек. Това доведе до спечелването на наградата за албум на годината от Бек. По-късно Кърстин работеше заедно с Адел. Това пък доведе до спечелването на наградите за песен на годината и запис на годината от нея, а той бе обявен за продуцент на годината. Така че единственото ми безпокойство е, че хората ще си кажат "Пол работи заедно с най-популярната личност в момента", сподели още изпълнителят.
 
"Страхотно е обаче е да се работи с музикант като него. Планирам скоро да замина за Япония, за да изнеса няколко концерта в Токио. Допада ми да се занимавам с онова, което обичам да правя. Както казва Ринго, това е, което правим", призна още той.
БТА