/ Guliver/Getty Images
Двама бивши членове на легендарната група "Бийтълс" - Пол Маккартни и Ринго Стар, за пръв път влязоха заедно в звукозаписно студио от 7 години, съобщиха ТАСС и Контактмюзик.

Миналия уикенд те работиха заедно над новия соло албум на Ринго Стар в неговото звукозаписно студио. Маккартни даде своя принос, като свиреше на бас китара. 76-годишният Ринго Стар изказа специалната си благодарност си към Маккартни за участието му в записите.




Двамата музиканти за пръв път се събраха, откакто работиха заедно над албума на Стар "Y Not" (2010), в който Маккартни се изяви като вокалист и изпълнител на бас китара при записите на песните "Peace Dream" и "Walk With You".

Новият албум е продължение на излезлия през 2015 г. "Postcard From Paradise". В записите се е включил също китаристът и композитор от групата "Ийгълс" Джо Уолш.

Новият албум на Ринго Стар идва, след като сър Пол участва в записите на две много успешни песни, излезли през 2015 г. - "All Day" с Кание Уест и "FourFiveSeconds" с Кание Уест и Риана.


БТА