Пол Макартни е претърпял успешна операция на сърцето
Пол Макартни е претърпял успешна операция на сърцето / netinfo

Бившият член на Бийтълс Пол Макартни е претърпял операция на сърцето, която е протекла без проблеми, пише днес таблоидът „Сън“.

Британският певец /65 г./ претърпял коронарна ангиопластика, операция, която е имала за цел да отпуши запушена артерия, съобщава „Сън“, без да уточнява кога се е състояла операцията.

„Пол се оплакваше, че се чувства зле“, обяснил пред вестника неназован източник. „Направени му бяха изследвания и бе взето решение за операция.

Пол претърпя ангиопластика в частна болница. Това наистина беше рутинна интервенция, въпреки че става въпрос за сърцето“.

Пол Макартни се е възстановил добре, до такава степен, че беше способен да направи песен в дует с австралийската певица Кайли Миноуг, излъчена в предаване на ВВС2 в навечерието на Новата година, припомня БГНЕС.

„За щастие Пол е в много добра форма“, заяви за „Сън“ приятел на певеца. „Той редовно прави упражнения. Храни се умерено и не страда от излишни килограми. Той винаги се е радвал на изключително здраве, което е забележително като се има предвид животът му на рокер в миналото“, допълва източникът.