Победителите в “Един за друг” 5 Михаела и Венци бяха гости в подкаста “Един без друг”. Пред водещата Денислава Велкова те споделиха, че Венци е очаквал да спечелят формата и дори е имал пророчески сън.

Двойката от Перник не тръгнаха добре и изглеждаше, че няма да имат шанс, но успяха да вземат изненадваща победа. Михаела смята, че изоставането им във финалната игра ѝ е помогнало да се отпусне. Венци разказа, че по време на играта си е мислил основно за Светли.
Михаела сподели, че мъжът ѝ не е искал да влиза в “Един за друг”. Още на първия ден Венци е разбрал, че е направил грешка и че това ще е едно от най-невероятното преживяване в живота му.

Гери и Светльо и Маргарита и Кристиян са двете двойки, които Венци и Михаела са смятали, че ще са 100 процента на финал. Те споделиха, че Ели и Данчо са изненадата на сезона.

Венци и Михаела разказаха, че коалицията им се е получила по естествен начин и по-скоро я определят за приятелски кръг. Михаела сподели, че в един момент това, че са имали близки хора, се е превърнало в минус.

Михаела и Венци
Един за друг

Пред Денислава Велкова победителката Михаела разказа забавна история, в която сподели, че Венци се е прибрал с грешни ключове и яке след нощно забавление. Как е приключила случката може да разберете в епизода.

Михаела и Венци
Един за друг

Михаела и Венци разказаха за един от най-трудните си моменти в живота, когато са диагностицирали грешно дъщеря им с детска церебрална парализа. В подкаста двамата споделят как са се справили със ситуацията.

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.