Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell’s Kitchen 6. Той даде първото си ексклузивно интервю в Кухнята след Ада - официалният подкаст на Hell’s Kitchen. Шампионът разкри всичко за своето представяне и своя годеж пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5.

Чоткин
Hell’s Kitchen

Чоткин споделя, че се е чувствал като черната овца в кухнята и се е борил сам срещу всички, но не се е предал, защото е следвал целите си. Признава, че е правил грешки, но не се е криел зад тях, защото те са му помогнали да надгради себе си като професионалист.


В студиото на подкаста гостува и Камелия, неговата любима, която също участва в предаването, но отпадна в по-ранен етап на състезанието. В неизлъчвано видео до този момент се вижда предложението на Чоткин към Камелия минути след финала и поканата към шеф Ангелов да бъде кум на сватбата им. Какъв беше неговият отговор и какво ще бъде ергенското парти?

Лъчезар Чоткин
Hell’s Kitchen

Пред водещия Станислав Иванов, победител в сезон 5, Чоткин обеща, че ще се завърне в България, за да е близо до родителите си и Камелия. Той сподели, че го очакват много нови кулинарни приключения, които тепърва ще обяви.

Лъчезар Чоткин
Hell’s Kitchen


Кога ще бъде сватбата на Камелия и Чоткин и какво ще направи победителят с голямата награда от 100 000 лева?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.