Ако смятате, че през живота си сте виждали достатъчно страшни неща, то сега може да се изненадате. Голям процент от хората предпочитат да знаят по-малко, за да не се страхуват. Но ако вие не сте от тях, вижте пет страшни неща, за които едва ли сте предполагали, че съществуват.

Живи скали

Това, което прилича на скала всъщност не е скала, а животно. То има същите нужди като останалите животни. Може би външният вид на това създание е механизъм за адаптацията му към заобикалящата го среда. Но за разлика от другите животни то не хапе и не издава звук. Затова е добре да бъдем внимателни.

10 любопитни факта за океаните, които може бе не знаете

Гъделичкане

Да гъделичкаш някого може и да е приятно, но само за миг. Може да се изненадате, но има състезание по гъделичкане. Тези състезания са странен вид фетиш. Иначе защо някой доброволно би се подложил на това мъчение.

Пет любопитни неща, които не знаете за себе си

Цар плъх

Плъховете със сигурност не са най-приятните животни. Освен това са едни от най-мръсните. Би било ужасно за всеки човек да намери огромен плъх в къщи. Цар плъх се формира, когато опашките на няколко плъха се преплетат и за тях става невъзможно да се освободят. Но за да се превърне животното в супер плъх е необходимо да изгладнее. Тогава телата на някои от тях стават храна за останалите.

плъхове
netinfo

Крещящи мумии

Мумифицирането на телата са прави, за да може тялото да се запази. Но крещяща мумия звучи доста странно. В древността обаче е имало обичай, в който са мумифицирали и живи хора.

мумии
netinfo

Няколко неща, които не сте подозирали, че ги има (ВИДЕО)

Водопад от кръв

Гледките на Антарктида са много красиви и внушителни. Но няма да ви стане приятно, ако видите водопад от кръв. За щастие това не е кръв. Червеният цвят се появява във водата и я оцветява, тъй като в скалите има много железен оксид, който при досега със солената вода прави този червен ефект.