Според съобщения в американските медии на Лили Колинс са откраднати годежния пръстен и венчалната халка. Стойността на плячката се оценява на "повече от 10 000 долара".

34-годишната актриса била отседнала в хотел в Лос Анджелис, когато отишла в спа центъра на петзвездния хотел на булевард "Сънсет". Звездата от "Емили в Париж" поставила вещите си в обезопасено шкафче, но според съобщения в People, когато се върнала, вещите ѝ (включително пръстените) липсвали. Щетите се оценяват на "повече от 10 000 долара".

Американският таблоид съобщава, че полицията не е открила следи от насилствено проникване и все още проучва записите от камерите за видеонаблюдение, за да се опита да установи самоличността на крадеца.

През октомври 2020 г. 34-годишната актриса обяви годежа си с Чарли Макдауъл в Инстаграм, публикувайки снимка на бижутата си: пръстен с голям розов диамант. "Чаках те през целия си живот и нямам търпение да прекараме живота си заедно", написа тя под снимката. Режисьорът сподели снимка на любимата си. "Във време на несигурност и мрак ти озари живота ми. Ще ценя завинаги приключението си с теб", написа той. Двойката скрепи съюза си година по-късно, на 4 септември 2021 г., в сърцето на гората в Колорадо.

 
БГНЕС