Красивата актриса Лили Колинс е на меден месец, но не очаквайте някоя топла и екзотична дестинация, като Дубай или друго любимо на родните инфлуенсърки място, а доста по-студено и уникално. Актрисата сподели в Instagram няколко красиви снимки, на които целува съпруга си Чарли Макдауъл по време на техния скандинавски меден месец, пише каналът "Stars News" във vbox7. Припомняме, че Лили и Чарли Макдауъл вдигнаха сватба през септември, на която присъстваха най-близките на двойката.
 

Лили е написала към снимките: "Нашият скандинавски меден месец може и да приключи, но приключението определено не е". На една от снимките двамата влюбени са седнали на дървен мост над рекичка, а на друг кадър споделят мила целувка. 

Колинс и Макдауъл са се ожениха в Дънтън Хот Спрингс, Колорадо. За приказния си ден булката бе заложила на бяла дантелена рокля на Ралф Лорън. Екранната Емили получи куп поздравления за сватбата от своите звездни приятелки, сред които актрисите Рийз Уидърспун и Ванеса Хъджинс.
 

Иначе за романтична връзка между Лили Колинс и Чарли Макдауъл за първи път се заговори през 2019 г. През септември 2020 година пък писахме, че актрисата е вече сгодена и подготвя сватбата. Интересен факт е, че Лили Колинс е дъщеря на известния британски певец Фил Колинс.