От голите снимки на херцогиня Катрин пострада Пипа
От голите снимки на херцогиня Катрин пострада Пипа / снимка: БГНЕС, архив

Промоционалното турне на книгата на Пипа Мидълтън беше отменено заради голите снимки на сестра й, хецогинята на Кеймбрижд Катрин.

Когато през 2012 г. се заговори за Пипа Мидълтън, тя се ползваше с известна преднина в сравнение с други знаменитости, благодарение на тази роднинска връзка, но в същото време това родство е и спирачка за Пипа, защото общественото положение на Кейт е далеч по-високо от нейното.

Освен това от публикуването на голите снимки на херцогинята пострада бизнесът на малката сестра - тя беше принудена да анулира промоционалното турне в САЩ на своята книга със съвети как да се организират партита по различни празнични поводи. Според кралското семейство то може да разпали нови страсти около снимките на Кейт, пише в. "Ню Йорк дейли нюз".

Това е доста горчива изненада за Пипа, след като новината за предстоящото публикуване на книгата предизвика огромен интерес по цял свят, добавя изданието, цитирано от БГНЕС. Офертите включваха възможност авторката да стане специален кореспондент на телевизионната програма Entertainment Tonight, както и интервюта с Елън Дедженерис, Опра Уинфри и Андерсън Купър.

Сега Пипа Мидълтън почувства как роднинството с кралската фамилия може да има не само положителни, а и отрицателни страни.