/ Gettyimages
Кой казва, че щастливи приказки с чаровен принц можем да намерим само в детските книжки? Най-прясното доказателство, че не е така е американската актриса Меган Маркъл, която идната година ще се омъжи за британския принц Хари. Всъщност романтиците помнят много такива истории.

Вече е ясно кога и къде ще е сватбата на принц Хари и Меган Маркъл (СНИМКИ)

Една от малко популярните щастливи приказки е тази на моделът Кендра Спиърс, която също каза „да“ на принц. Красавицата е омъжена за принц Рахим Ага-хан, който след смъртта на баща си наследи титлата имам - ръководител на общността на мюсюлманите-исмаилити и ръководи мултимилионна империя.

Кендра Спиърс и принц Рахим Ага-хан
Gettyimages

Оттогава Кендра е известна и с титлата принцеса Салва Ага Хан. В момента двамата живеят в Швейцария и се радват на двете си деца.
Любопитното е, че дядото на принца е бил женен за актриса.

Вижте още снимки на красивата двойка

Преди да се омъжи Кендра Спиърс е била модел и е работила за най-популярните дизайнери в света. Но е малко по-различна от останалите си колежки. Израства в малко селце близо до Сиатъл в семейство, в което не било прието да се купуват често дрехи.

Кендра Спиърс и принц Рахим Ага-хан
Gettyimages

Привлича интереса на модния бранш на 15-годишна възраст, когато изпраща своя снимка на агенция. Въпреки това Кендра дала ясно да се разбере, че образованието й е приоритет.
Завършила е Социология в Университета в Портланд. Тя е отявлен природозащитник и редовно се включва в акции за опазване на околната среда.

Вижте още по темата:

Американка спечели сърцето на етиопски принц, вдигнаха пищна сватба (СНИМКА)

Приказните кралски сватби: Красиви булки, рокли и целувки (СНИМКИ)

Когато германски принц се ожени за руска дизайнерка (СНИМКИ)

Най-великите любовни истории на всички времена

Българка стана африканска принцеса (СНИМКА)

Любов като от приказка: Най-дългите кралски бракове в историята (СНИМКИ)