/ Guliver/Getty Images
Кание Уест се появи изненадващо на наградите BET 2022 в неделя вечер в Microsoft Theatre.

45-годишният рапър предизвика истински фурор, тъй като бе напълно неузнаваем, след като излезе на сцената със скрито зад маска лице лице, бейзболна шапка и слънчеви очила. Нито милиметър от тялото му не беше на показ, включително и ръцете, върху които носеше ръкавици.
 

Кание Уест
Guliver/Getty Images

Йе, както наскоро се прекръсти певецът, се качи на сцената, за да връчи на приятеля Шон „Диди“ Комбс наградата за цялостно творчество. Компания му правеше  Бейбифейс. Кание сподели, че Пъф Деди е бил любимият му изпълнител, докато е израствал. Двамата с Бейбифейс го нарекоха и "легенда".
 

Кание Уест
Guliver/Getty Images


Наградите BET, учредени през 2001 г., се присъждат за изключителни постижения на афроамерикански актьори, изпълнители и спортисти.

Сред предишните носители на приза за цялостно творчество са Принс, Уитни Хюстън, Куин Латифа, Самюъл Л. Джаксън, Лайънъл Ричи, Анита Бейкър.
 

Кание Уест
Guliver/Getty Images


"Навремето имаше имаше толкова много правила за хип-хопа. Той ги счупи всичките. Разби всички врати." „До ден днешен ходя при него за съвети. Той е вдъхновил толкова много от житейските ми избори. Дори изборът ми на жена“, каза Кание през смях, като спомена как той и Диди са се оженили за жени на име „Ким“ (съответно Ким Кардашиян и Ким Портър).
 

Кание Уест
Guliver/Getty Images

Йе напоследък изживява тежки моменти в личен план. Той се разведе наскоро с Ким Кардашиян, с която имат четири общи деца. Рапърът не приема новата връзка на бившата си и започна лутане из любовния свят, появявайки се почти всеки месец с ново гадже. Това предизвиква огромен интерес от папараците, които започнаха да го преследват още по-истерично. Вероятно това предизвика и новия инкогнито стил на Уест, който е и успешен моден дизайнер.