/ NOVA
Паулина и Семира са номинирани за изгонване от Приключенците
Воинът, който издържа почти месец сам на Плажа на отшелника – Симеон, се присъедини към племето на Жълтите преди номинационната битка тази вечер в „Игри на волята: България“. За да продължи играта честно и за Бойците, в епизода днес те посрещнаха новия играч в редиците им – фитнес модела и инструктор – Кремена. По този начин борбата на племената продължава с изравнени сили и по 7 участника във всеки отбор.

Игри на волята България
NOVA


Игри на волята България
NOVA


Нуждата от истински честен шампион изпрати Симеон в отбора на Жълтите, но тайната му за историята в предаването досега трябва да остане запазена от останалите. „От изключителна важност за мен е никой да не разбира, че съм бил на Плажа на отшелника. Не трябва да знаят, че съм водил битки на Арената, тъй като това стратегически ще насочи вниманието към мен. Ще стане ясно, че съм силен играч и ще опитат да ме отстранят“, сподели професионалният борец преди да се запознае с новите си съотборници.

Симеон Игри на волята
NOVA


В тежка номинационна битка, изпълнена с множество обрати, Жълтите успяха да грабнат победата и да спасят племето си от съвет. След Елена и Елизабет, пъзелът наредиха Неделчо и Мани, а загубата отиде отново при Приключенците. В емоционален и изпълнен с обвинения съвет Паулина отказа да се възползва от предложението на Ралица - в замяна на златни грошове да си купи имунитет и да получи правото да номинира еднолично някого. Решението й не попречи на съплеменниците й да я изпратят на битка, а заедно с нея за мястото си в „Игри на волята: България“ ще се бори и Семира.

Игри на волята България
NOVA


Ще се впишат ли Кремена и Симеон в племената си? Бойци или Жълти ще надделеят във втората номинационна битка? Кой ще се изправи срещу Семира и Паулина за оставане в най-екстремното състезание? Ще продължат ли скандалите на Приключенците и след тежкия съвет? Как ще се развият отношенията в двата лагера на Бойците? Как се справя Мартин на Плажа на отшелника? – разберете в „Игри на волята: България“ утре вечер в 21:00 ч. пo NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.