Новата възлюбена на Денис Куейд е с 32 години по-млада от него (СНИМКИ)
Новата възлюбена на Денис Куейд е с 32 години по-млада от него (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Новата възлюбена на актьора от САЩ Денис Куейд е с 32 години по-младата от него канадско-френска моделка Санта Озина, съобщи Контактмюзик.

Мълвата за любовната връзка между 62-годишния Куейд и 30-годишната Озина плъзна през юли - по-малко от месец след като съпругата на актьора подаде молба за развод за втори път.

През изминалия месец Санта Озина е качила в сайта Instagram изобилие от снимки с Денис Куейд, наричайки актьора своя "любов" и "сродна душа". Според неназовани източници Куейд и Озина "си прекарват страхотно" времето в Монреал, Канада, където актьорът се намира за снимките на телевизионното шоу "The Art of More".

В края на юни Кимбърли Бъфингтън, съпругата на Денис Куейд, подаде молба за развод за втори път. Бъфингтън и Куейд са семейство от 2004 г. През март 2012 г. Кимбърли подаде молба за разтрогване на брака им за първи път. Няколко месеца по-късно съпрузите се помириха и тя оттегли иска си, припомня изданието.

Денис Куейд има зад гърба си два провалени брака - с актрисите Пи Джей Соулс и Мег Райън. Синът му от Райън, 24-годишният Джак Куейд, също като родителите си се изявява на актьорското поприще, припомня БТА.

Вижте красивата Санта Озина: