Нина Добрев за бъдещето си след Дневниците на вампира
Нина Добрев за бъдещето си след Дневниците на вампира / Guliver/Getty Images

Наближава мигът, в който Елена - героинята на родената в България канадска актриса Нина Добрев в сериала "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries), ще се сбогува с публиката на хитовата поредица след продължило шест години приключение, съобщи Контактмюзик.

Последният епизод с участието на 26-годишната Добрев като Елена Гилбърт ще бъде излъчен от телевизия CW в четвъртък, и без съмнение ще бъде емоционално събитие. За актрисата обаче напускането на сериала "Дневниците на вампира" е следващата вълнуваща стъпка в нейната кариера.

Нина Добрев напуска "Дневниците на вампира"

"Чувствам се като напълно различна личност от тази, която бях навремето. Израснах. Сериалът "Дневниците на вампира" беше съществена част от живота ми. Желанието ми е това приключение да завърши добре", споделя Нина Добрев за сп. "Селф".

Нина Добрев за бъдещето си след "Дневниците на вампира"
netinfo
Говорейки за последния епизод с нейно участие от сериала, Нина Добрев обещава, че феновете няма да бъдат разочаровани от "епичния" край на историята на Елена Гилбърт.

Добрев оповести решението си да напусне хитовата поредица миналия месец в емоционална публикация в сайта Instagram, припомня изданието.

Нина Добрев за бъдещето си след "Дневниците на вампира"
netinfo
Междувременно Контактмюзик съобщи, че решението на Нина Добрев да напусне "Дневниците на вампира" няма нищо общо със скорошната сватба на бившия й партньор в сериала и в живота Иън Сомърхолдър и актрисата Ники Рийд.

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд се ожениха (СНИМКИ)

Връзката на Добрев с екранния й партньор в "Дневниците на вампира" Сомърхолдър, продължила три години, приключи през май 2013 г.

Нина Добрев за бъдещето си след "Дневниците на вампира"
netinfo
Родената в България канадска актриса споделя за И! Нюз, че решението й да напусне сериала няма нищо общо със скорошната сватба на Иън Сомърхолдър и актрисата Ники Рийд. Добрев казва, че се радва за тях.

"Когато чух за сватбата, си помислих, че е прекрасно. Двамата изглеждаха щастливи, така че и аз съм щастлива, и не виждам защо трябва да имам проблем с това. Медиите виждат драма, но такава помежду ни няма. Да, ние се снимахме в телевизионна драма, и се търсеше драма и извън екрана. Просто игнорирам цялата тази история", споделя Нина Добрев.

Нина Добрев за бъдещето си след "Дневниците на вампира"
netinfo

СНИМКИ: Най-секси вампирите в киното

Актрисата допълва, че въпреки раздялата им и отсъствието й от сватбата му, с 36-годишния Иън Сомърхолдър продължават да са добри приятели.

"Телевизионният вампир" Сомърхолдър и актрисата Ники Рийд, позната с ролята си във филмовата вампирска сага "Здрач", се сгодиха през януари тази година след продължила шест месеца връзка. Двойката сключи брак на романтична церемония в Калифорния в края на миналия месец, припомня БТА.

Нина Добрев за бъдещето си след "Дневниците на вампира"
netinfo