Никола Саркози ще става дядо
Никола Саркози ще става дядо / снимка: БГНЕС

След като миналата неделя френският държавен глава Никола Саркози се почувства зле, докато тичаше в парка, сега той има причина да се чувства щастлив, тъй като синът му Жан ще става баща.

Вторият син на френския президент съобщил на баща си, че скоро ще става дядо. 22-годишният Жан Саркози и съпругата му Джесика Себаун, които се ожениха тайно през септември 2008 г., очакват първото си дете в края на тази или началото на следващата година. В момента двамата са на ваканция в семейното имение на майката на Джесика - Изабел Дарти, на брега на Сен Тропе и вече не било възможно да крият щастливата новина. Очаква се до два дни да бъде публикувано и официално комюнике с радостаната за семейството вест, отбелязва БГНЕС.

Първата съпруга на Саркози Мари Доминик Кулиоли, която е и майка на Жан и другия син на френския президент Пиер, също не крие радостта си. Може да се предположи, че Никола Саркози е силно развълнуван от щастливата новина, но сегашната президентша Карла Бруни-Саркози разполага само с няколко месеца, за да се подготви едва на 41 години да влезе в ролята на ... баба.