Мислим си, че да си богат и известен означава да имаш всичко. Но тава не е точно така. За някои холивудски знаменитости, славата често е идвала с цената на любовта, пиша каналът на Ралица Петровa във vbox7. Ето какво казват те за ефекта, който работата е имала върху романтичните им връзки:

Флоренс Пю

Флоренс Пю е една от най-ярките звезди на филмовата сцена - с роли в хитове като "Малки жени", "Midsommar" и "Черната вдовица" актрисата се превърна в любимка на милиони. За да постигне този успех обаче, тя дълго време останала посветена изцяло на кариерата си. Флоренс споделя, че в продължение на години в живота ѝ имало място само за една голяма любов - актьорското майсторство. "Като по-млада предупреждавах всичките ми гаджета, че кариерата ми е по-важна от тях," казва тя. За щастие в днешно време Фло явно има повече време за романтика - актрисата вече година излиза с актьора Зак Браф и ако се съди по думите ѝ, не би могла да е по-щастлива.
 

Шон Мендес

Друга знаменитост, жертвала любовта в името на кариерата си, е музикантът Шон Мендес. В песента си от 2016 година – "Don't Be A Fool" ("Не бъди глупава" – бел. прев.), той разказва за романтична връзка, пропаднала заради работните му ангажименти. "Глупаво е да ме чакаш," пее Шон. "Знам, че не искаш да го чуеш, но винаги съм на път." Днес певецът явно  е открил начин да съвместява музиката и момичетата, защото вече две години излиза със звездата Камила Кабейо. Нещо повече - в новия си албум той дори ѝ посвещава няколко песни, в които пее за чувствата си към нея.
 

Кристен Стюарт

Ако някои знаменитости изглежда са твърде заети за любов, то при други нещата стоят малко по-различно. През 2012 година Кристен Стюарт предизвика скандал, като се оказа замесена не с един, а с цели двама свои колеги. Тогава тя излизаше с половинката си от "Здрач" – Робърт Патинсън, и двамата бяха любимци на феновете. По време на снимките на "Снежанка и ловеца" обаче актрисата започна афера с режисьора на продукцията – Рупърт Сандърс (който на свой ред бе женен с дете...). Тайната им излезе наяве, когато папараци снимаха двамата заедно и медиите избухнаха със статии по темата. Съпругата на Рупърт му прости, но скандалът коства на Кристен връзката ѝ с Робърт.
 

Дженифър Анистън

Изневерите на снимачната площадка изглежда не са нещо необичайно за Холивуд. В един от най-обсъжданите любовни триъгълници на всички времена актрисата Дженифър Анистън бе изоставена от половинката си Брад Пит. Причината? Аферата му с Анджелина Джоли, която започна, докато двамата снимаха филма "Мистър и мисис Смит". Макар да обичахме Бранджелина (както бе общото име на Брад и Анджелина, дадено им от феновете) няма как да отречем, че постъпката им спрямо Джен бе (меко казано) неприятна. Звездата от "Приятели" явно се е съвзела и днес изглежда по-уверена и щастлива от всякога. "Не тая лоши чувства към никого," казва тя."Понякога нещата просто се случват."
 

Дженифър Лорънс

Не всички звездни раздели са драматични - понякога двамата партньори просто се оказват твърде заети. Такъв е случаят с актьорите Дженифър Лаурънс и Николас Холт, които се влюбват по време на снимките на "Х Men: Първа вълна" през 2011 г. Джен и Николас излизат заедно няколко години и по думите на актрисата са "като най-добри приятели". За съжаление, с нарастващата слава на звездата от "Игрите на глада" все по-често ѝ се налага да е далеч от половинката си. В крайна сметка двамата се разделят през 2014, но остават близки. "Ник беше страхотно гадже," категорична е Джен.