Преди да станат големи имена в Холивуд, някои звезди са работели в стриптийз барове. Понякога работата е била за няколко дни, а друг път за месеци или години, пише каналът "Stars News" във vbox7. Ето и кои са звездите, които са работели като стриптизьори:

Лейди Гага

За да се издържа, изпълнителката работи като сервитьорка през деня и стриптизьорка през нощта. Тя споделя, че е работела в Ню Йорк и изкарвала повече пари от вечерната си работа, но днес смята своето решение да работи като стриптизьорка за доста лудо.
 

Амбър Роуз

Амбър започва работа, като стриптизьорка, когато е на 18 години. Тя споделя, че това е най-хубавото време в живота ѝ. Амбър разказва в интервю, че на мъжете не им било позволено да ги докосват и тя се забавлявала истински, била на сцена и не се срамувала от тялото си. Там намира и много приятели.
 

Крис Прат

Крис прекарва известно време във фургон на Хаваите, където заедно с работата на детегледачка, косенето на трева и почистването на маси е и стриптизьор. Актьорът споделя, че винаги е бил много свободен и нямал проблеми да е гол. Крис получава 40 долара за участие на рожден ден на една баба. Но така и не е нает на работа в стриптийз клуб, заради слабите му танцови умения.
 

Хавиер Бардем

Актьорът започва първоначално на шега, но след това е поканен отново. Този път и семейството му са в публиката, а той споделя, че преживяването да танцуваш, а майка ти и сестра ти да ти подхвърлят пари е истински кошмар.