Някои от най-известните лица на Холивуд са работили на места, на които трудно бихте си ги представили. Пътят към славата на някои от тях минава през бара. Каналът „Top Of The Tops“ във vbox7 показва някои от тях:

Майкъл Фасбендър

Докато се е опитвал да пробие в Холивуд, актьорът Майкъл Фасбендър е работил като сервитьор. Той споделя, че мечтата му е била да стане актьор, но не е имал резервен план, ако това не се случи: „Не съм ходил в университет, не съм го и искал толкова много. Мислих си, че разбирам малко от кетъринг, затова ще науча още повече. В последствие станах мениджър на бар, но започнах и да ходя на прослушвания “.

Пет звезди, които са имали трудно детство (ВИДЕО/СНИМКИ)

Елън Помпео

Актрисата от „Анатомията на Грей“ споделя, че е била много добра барманка и е знаела как да изкарва бакшиши: „Имало е случаи, в които съм крещяла на клиентите, които не бяха търпеливи да получат питиетата си. Имало и случи, в които, ако видя, че държат малка сума в ръцете си, ще отида при клиент, който е приготвил повече. Така не само ще получа бакшиш, но и първият клиент ще извади повече пари“.

Елън Помпео
Gulliver/Getty Images

Джон Хам

Съпругата на актьора Дженифър Уестфелдт споделя, че Хам е разтапял женските сърца, докато е бил барман: „Жените се нареждаха на бара само и само да си изплакнат очите, докато той им приготвя мартини в шейкър“.

5 холивудски звезди, които са родени със сребърна лъжичка в уста (ВИДЕО)

Санда Бълок

След студентските си години Бълок работи като сервитьорка и барманка, докато започне да ходи по прослушвания.

Санда Бълок
Gulliver/Getty Images

Ръсел Кроу

В началото на кариерата си Кроу е работил в театър, но парите не са му стигали, за да покрие разходите си, затова е работил в бар.

Ръсел Кроу
Gulliver/Getty Images

Елън Дедженеръс

Преди да стане водеща на едно от най-гледаните ТВ шоута, Елън е работила като сервитьорка, барманка, чистила е миди, боядисвала е къщи и е продавала прахосмукачки от врата на врата.

10 звезди, които чуха „грозен си“ в началото на кариерата си (СНИМКИ)

И още:

Звезди, които са имали проблем със закона (СНИМКИ)

Пет известни личности, които са извършили убийство (ВИДЕО/СНИМКИ)

6 звезди, които са се справили с един и същи проблем като деца (СНИМКИ)

5 звезди, които са заеквали, но това не им e попречило да са на върха (ВИДЕО/СНИМКИ)