Най-много порно се гледа в понеделник
Най-много порно се гледа в понеделник / Sofia Photo Agency

Най-много онлайн порно се гледа в понеделник, показва проучване на сайт със сексуално съдържание в интернет, който разкрива интересни факти за навика на хората по света да гледат еротични филми.

Милиони хора по света всеки ден се наслаждават на порнографските материали в мрежата, като богатите гледат по-малко от бедните граждани.

В същото време порното на хомосексуална тематика е най-популярно в страните, в които хомосексуалността е забранена.

Първи по гледане на порно в света са американците, като "домашното" е най-търсено. Статистиката показва, че потребителите най-често търсят "домашни клипчета".

Търсенето на порно е отбелязало рекорд, откакто тежката зима сполетя САЩ. Лошото време е изиграло огромно влияние върху порно индустрията, тъй като оборотът е започнал бързо да нараства, отбелязва БГНЕС.

За мнозина понеделник е най-депресивният ден от годината, защото след уикенда всички трябва да се върнем на работа. Но изглежда много хора по света лекуват стреса с гледане на порно. Данните за САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Бразилия и други страни показват, че понеделник е "ден на порнографията в интернет".

Най-малък интерес към порното има по време на почивните дни и в четвъртък.