2020 ще е година, която ентусиастите ще запомнят завинаги. С напредването на технологиите автомобилите достигат нови нива на успех. Обаче това не означава, че всяка кола е перфектна. Всъщност има много коли, които са толкова далеч от перфектността, че попадат в класациите за провали. Вижте ги в канала "7-те НАЙ" във vbox7:

7. 2020 Jeep Renegade

Джипът Renegade 2020 е превозно средство, което вече получи много критики от пазара. Това се дължи на факта, че е изключително неудобен, като същевременно има много лошо управление. Това определено не се отразява добре за серия, която трябва да осигурява силен офроуд контрол на своите водачи.

6. 2020 Acura MDX

Въпреки че Acura MDX е много приятно изглеждащ автомобил, очевидно е, че той идва с много недостатъци. Това със сигурност ще го обезцени с годините. Колата е твърде слаба, що се отнася до нейната структура, което не изглежда като надеждна покупка.

5. 2020 Ford Ecosport

Ford Ecosport 2020 наистина е автомобил, на когото не може да се вярва. Това се дължи на факта, че е видно, че производителят не е отделил много време за изграждането му. В резултат на това той има доста лошо управление. Определено това е автомобил, който не е препоръчван в средите.

4. 2020 Nissan Titan

Nissan Titan от 2020 г. може да изглежда като солиден камион, който може да ви върши работа за почти всякакъв товар, тъй като е доста голям. Този автомобил обаче наистина заслужава критики, тъй като е по-слаб от цялата си конкуренция. Със сигурност не е от попаденията на Nissan, които от години се опитват да подобрят качеството на пикапите си.

Nissan
iStock/Getty Images


3. 2020 Infiniti Q50

2020 Infiniti Q50 определено се провали на първичния. Това е доста разочароващо, тъй като този автомобил имаше огромен потенциал да бъде специален. Той има прекрасен стил и силно количество мощност, но това просто няма значение, защото изобщо не може да вози гладко.

2. 2020 Kia Stinger

Kia Stinger 2020 е автомобил, който искате да обичате, но просто не се представя на нивото,  което очаквате. Това се дължи на факта, че той не е много надежден, като същевременно харчи много. Има много по-добри опции от производител, от които да избирате, така че не купувайте Stinger.

Kia
iStock/Getty Images


2020 Toyota Prius

Toyota Prius 2020 е автомобил, който много хора в така или иначе ще избегнат, просто заради името. Но проблемите му само започват с името – той е слаб като мощност и определено не отговаря на естетическите изисквания, което определено го прави най-лошият избор на Toyota за 2020 година.

Този автомобил обаче наистина заслужава малко критики, тъй като е доста слаб, що се отнася до неговата производителност и цялостния външен вид. Лесно е най-лошото от тази марка тази година, което няма да изненада никого.