Най-добрите барабанисти на България с невиждано дръм шоу
Най-добрите барабанисти на България с невиждано дръм шоу / netinfo

Невиждано шоу ще представят най-добрите ни барабанисти в залата на "Сцена Академия". Христо Йоцов, Стоян Янкулов, Калин Вельов, Атанас Попов и Мартин Хафизи ще свирят в памет на барабанистите на ФСБ Пепи Славов и група „Креш" Михаил Яланджиев и Едмонд Демирджиян. Като специален гост ще се включи и ненадминатия Живко Петров.

Виртуозите с палките са подготвили изключително богата и разнообразна програма. Интересен акцент за меломаните ще са и различните колаборации между тях. Събитието е насрочено за 1 февруари, 19.00 ч.

Пепи Славов почина през 2008 г. Той е сочен за един от най-добрите български музиканти, известен като барабанист и основател на ФСБ.

Едмонд  Демирджиян си отисе през 2009 г. Освен като барабанист той е известен и като живописец. Той е единственият български барабанист, който се посвещава на солова кариера. Комплектът му от ударни музикални инструменти и перкусии е уникален и е публикуван в престижното американско списание Modern Drummer.

Михаил  Яланджиев-Църо напусна този свят през 2007 г. На българската ъндърграунд сцена се изявява от 1987 г. Той е основателят на рокгрупа "Креш".  В началото на 90-те се присъедини към Димитър Ковачев-Фънки и Иван Несторов-Амебата в „Ера".