Адел навърши 32 години. Талантливата певица реши по този повод да благодари на милионите си фенове, публикувайки своя снимка в Instagram.

Дали целенасочено или съвсем не е очаквала реакцията на потребителите, снимката на Адел предизвика вълна от коментари. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:

Но не защото снимката е скандална, а защото на нея виждаме драстично променената Адел. Облечена в къса и прилепнала по тялото малка черна рокля, певицата гордо демонстрира отличната форма,  в която е успяла да влезе. Снимката е събрала над 8 млн. харесвания.
 
След развода със Саймън Конецки, Адел се е съсредоточила върху себе си и живота си и не е активна в мрежите. Известно е, че гласовитата изпълнителка подготвя нов албум, който се очаква да се появи на пазара тази година, но за момента няма официална дата на излизане. Възможно е плановете на Адел да са се променили, предвид ситуацията с коронавируса, но тепърва предстои да разберем.

Папараците обаче не спираха да улавят певицата на различни места и мероприятия, за да ни покажат, че се е променила до неузнаваемост. 

Адел започна борбата с килограмите миналата година.
 
Тогава тя направи немислимото за нея допреди това - да тренира! Въпреки че е признавала, че спортът не е нейното, певицата е редовна и във фитнес залата и в тази за пилатес. 

Разбира се, диетата ѝ също е стриктна, за да има такива впечатляващи резултати. Адел е на рестриктивен откъм калории режим. И преди е ставало ясно, че тя приема по 1000 kcal на ден и сокове от зелени растения.  

Нейния личен треньор, който впрочем се грижи и за външния вид на Роби Уилиямс, разказа преди време, че когато за първи път отишла при него, той не я разпознал. "Казах си, че прилича малко на Адел", разказва той за слабата блондинка, която стояла пред него. 

Диетолози обаче са категорични, че режимът на Адел не е за всеки. 1000 kcal във вид на зеленчуци са безумно много. Ако говорим обаче за месо и една по-оптимална диета, са твърде малко. 

Каквото и да прави Адел, едно е сигурно – изглежда зашеметяващо!