Мира Радева и Ваня Червенкова завихрят война в Къщата
Мира Радева и Ваня Червенкова завихрят война в Къщата / Новва тв

След относително мирното съжителстване в продължение на две седмици, съквартирантските страсти излязоха наяве като една бурна стихия - горещите моменти и скандалите между участниците се разиграха с бясно темпо.

Комбинацията между Мариан, Лияна и Тервел се оказа взривоопасна. На партито по случай обявяването на Тервел за „Боксьор на седмицата“, красавицата се оказа раздвоена и прескачаше от прегръдките на спортиста в тези на Мариан. В Къщата става все по-горещо и постепенно невинните флиртове започват да преминават в предизвикателни намеци.

Докато на някои места прехвърчат любовни искри, то на други се завихрят бурни скандали. Мира отново влезе в своето амплоа на „майка орлица“ във VIP Brother 2013 и реши да се погрижи за Слугите, като ги обсипе със сготвена храна. Другият лидер от жените в Къщата – Ваня Червенкова, обаче се оказа силно против маниера на социоложката. Тя възнегодува от липсата на ред в готвенето и от създалата се „пресилена“ ситуация около Слугите.

„Онази се разфуча! Сега ще я слушаме само с високи децибели!“ изкоментира пред дъщеря си Мира Радева, която за първи път от участието си във VIP Brother 2013 реши да даде глас на своето раздразнение.

Днес зрителите ще видят отново двете главни домакини в пререкания, започнали по битови въпроси още от ранни зори. По ирония на съдбата опора на социоложката ще се окаже нейният най-голям опонент в Къщата – Павел Чернев. Заради нея той ще си позволи да застане от другата страна на барикадата в буквален и преносен смисъл.

Павел ще бъде отдушник и за още един от Съквартирантите. След бурното парти Лияна е обезпокоена от вчерашното си поведение. Тя ще сподели своите притеснения за това какво се случва извън Къщата.

Ирина Флорин ще взезе в ролята на едно от главните действащи лица в новата Мисия „Закачалка за дрехи“, която ще бъде поставена на Съквартирантите тази вечер в епизода на VIP Brother 2013. Това е едно от новите предизвикателства, които BIG Brother ще отправи към участниците в рамките на седмичната Мисия.