Марешка спечели женската капитанска битка в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Уникална женска битка се проведе във вторник вечер в „Игри на волята: България“.

Шокиращата история на Марешка от „Игри на волята” (ВИДЕО)

Венцислава от Прабългари, Радостина от Траки и Марешка от Славяни бяха избрани за капитани от своите племена. Трите дами влязоха в битка за издръжливост, в която трябваше да се задържат за висящ във въздуха дънер най-дълго време без да паднат. Марешка успя да се задържи 1 час, 15 минути и 7 секунди, с което победи другите две жени. Освен това красивата славянка реши да махне клина си по време на битката, защото и пречеше да се държи. Това допълнително я затрудни, но въпреки всичко тя спечели.

След края на битката Марешка можеше да избира между имунитет за себе си или кафе за цялото племе. Тя избра кафе за племето, дали това няма да се окаже грешка?
 
В племето на Траки все повече се усеща разделението на лагери. След като Умните попаднаха на плажа, ясно се вижда, че племето е разделено. Едната група иска да минава проблемите с майтапи и закачки, докато другата част е сериозна и иска да се мобилизират в следващите битки. Какво ще се случи в племето, зрителите ще разберат в следващите епизоди,

NOVA

Въпреки че спечелиха битката за територия и са в луксозната вила, Прабългари изпитват носталгия към плажа. 
 
Славяни получиха първата си задача от капитан Бялото Мите, племето трябваше да оправи рибарската лодка. Докато работеха, получиха писмо, в което стана ясно, че Георгиос може да не работи с другите.

Кой е Георгиос от „Игри на волята“ - еротичен модел, лидер или магнит за жените? (ВИДЕО)

Заради привилегията, която си завоюва в началото на шоуто, той има право да получава храна, когато другите нямат, да има топла завивка и да е готов всеки път за битка. Георгиос можеше да избере дали да се откаже от привилегията си и да работи за храната си като другите или да се наслади на наградата си. Първоначално гъркът се отказа, но след разговор с останалите от племето и, когато стана ясно, че отказът ще е за цялото предаване, Георгиос реши да се възползва от привилегията си. Дали това няма да му изиграе лоша шега, заради което да бъде номиниран?

Игри на волята
NOVA

В сряда вечер предстои първата елиминационна битка за седмицата. Трите племена ще се изправят едно срещу друго, а загубилите ще трябва да излъчат номиниран. Какво ще се случи гледайте от 21:00 ч. по NOVA

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram