Александра Сърчаджиева
Александра Сърчаджиева / NOVA
Участниците в най-новото приключенско състезание ще бъдат разделени на три племена. Макар и само за ден, в изпитанията на шоуто се включиха и представители на медиите
Не на отбори, а на племена ще бъдат разделени участниците в “Игри на волята: България”. Трите племена, формирали уникалната българска народност - траки, славяни и прабългари, ще бъдат представени със свои отличителни участници и в най-новото приключенско състезание.

Игри на волята
NOVA

Това стана ясно на терен вчера, след “битката” с медии. Български журналисти се сблъскаха с част от изпитанията на участниците. Те преминаха през Номинационна битка, срещнаха се с консултанти на предаването, посетиха локациите на снимки и имаха възможността да наблюдават Битка за оцеляване. Знамената на трите племена, които зрителите ще виждат във всеки епизод на телевизионното състезание, издадоха неговата племенна структура!

Вижтe първите участници в риалити формата “Игри на волята: България” (СНИМКИ)

“Красивите славяни, силните прабългари и умните траки - така ги наричаме в предаването. Участниците минават през страхотни трансформации... Имаме такива, които след шоуто ще бъдат напълно различни, защото ще променят мисленето и възгледите си, което за нас е огромна победа. Освен това сме свидетели и на изпитания в редакторските екипи, защото редакторите ни са плътно с племената и живеят в същите условия като тях. Адски интересно е да наблюдаваме и тяхната амбиция отборите им да се справят добре, за да имат и те по–добър живот по време на снимките”, разкри Александър Недялков, продуцент в “Игри на волята: България”.

Игри на волята
NOVA

Въпреки тежкия си график, водещата Александра Сърчаджиева дълго разговаря с медиите. Актрисата сподели, че не е очаквала да види толкова силни и мотивирани жени, които не само че не отстъпват на мъжете, но и доста често ги превъзхождат. “Никога няма да забравя първата ни Номинационна битка... След драматичния й край, и двамата участница плачеха - единият от радост, другият - от мъка. Още тогава разбрах, че предаването е специално и че щом още на петия ден ни обземат такива емоции, няма как да не е интересно до края!”, сподели още Алекс.

Игри на волята
NOVA

“Игри на волята: България” стартира на 6 септември в 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram