Магърдич Халваджиян е вторият член от журито в четвърти сезон на X Factor
Магърдич Халваджиян е вторият член от журито в четвърти сезон на X Factor / снимка: Нова телевизия

Продуцентът и бъдещ съдия в музикалното шоу ще присъства на кастингите в Бургас на 21 и 22 юли

Магърдич Халваджиян е следващият обявен член на звездната четворка в предстоящия сезон на X Factor. Новото издание на шоуто ще включи в съдийския отбор един от най-известните и доказани професионалисти в българския шоубизнес. Дългогодишната работа с десетки артисти и музиканти, шестото чувство в подбора на таланти и безпогрешният усет в създаването на успешен продукт го превръщат в ценен представител на журито в музикално шоу №1 в света.

В кариерата на Халваджиян се нареждат някои от най-рейтинговите телевизионни формати, сред които „Като две капки вода", X Factor, „Големите надежди" и „България търси талант". Сериозна роля в професионалните му възгледи оказва опитът му на режисьор - през годините Маги реализира стотици видео клипове, филми, реклами и концерти, оставяйки трайна следа в музикалния бизнес. „Предизвикателството в X Factor е голямо - всеки един от нас поема отговорността да избере най-добрите кандидати от цяла България. От няколко години наблюдавам как това шоу се превръща в истински феномен и у нас - доказателство са много от днешните звезди, чиито първи стъпки са именно на тази сцена. Всичко, което трябва да направи човек, е да се яви на кастинга и да впечатли журито с таланта си - това може да е началото на неговия звезден път", споделя продуцентът на популярния формат.

На 21 и 22 юли Магърдич Халваджиян ще присъства на кастингите в Бургас /Хотел „Аква"/, за да се срещне лично с всички, които мечтаят за голямата музикална сцена.  Кастингите за X Factor ще започнат от Велико Търново /16 юли/, ще продължат с Варна/18 и 19 юли/, Бургас /21 и 22 юли/, Пловдив /24 и 25 юли/ и ще завършат в София на 27, 28 и 29 юли.

Продуцентът добавя, че новият сезон ще бъде „сезонът на изненадите", а паричната награда и новото жури са само началото на многото вълнуващи новини около предстоящото издание. „Смяната на журито е само началото на поредица изненади, които шоуто ще поднесе на зрителите. Съвсем възможно е предишното жури  да участва отново в следващ сезон или да се включи под друга форма в предаването", коментира Маги Халваджиян, който не изключва възможността за нови срещи с лицата от изминали сезони.

Кои ще бъдат останалите членове на журито? Кои ще бъдат най-вълнуващите моменти от кастингите на шоуто? - предстои да разберете съвсем скоро.


Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал на предаването във vbox7.