Куийн и Адам Ламбърт вече са в София
Куийн и Адам Ламбърт вече са в София / снимка: Guliver/Getty Images

Музикантите от "Куийн" и вокалистът Адам Ламбърт кацнаха на българска земя с частен полет от Букурещ, съобщават организаторите на концерта им у нас.

На VIP терминала на Летище-София те са били посрещнати от почитатели, които са скандирали имената на Брайън Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт. Заедно с тях пристигна дългогодишния мениджър на "Куийн" Джим Бийч и сина на Роджър Тейлър - Руфъс.

Queen идват в България с Адам Ламбърт

Тримата изпълнители са раздали автографи и са се снимали с почитатели. Брайън Мей е поздравил всички на български със "Здравей, България!" и е споделил, че много се радва на топлото и слънчево време в София.

Тази вечер музикантите ще имат малко време за почивка. Утре вечер е дългоочакваната им първа изява пред българската публика.

Сцената на стадион "Георги Аспарухов" вече е почти готова. Предстои само да се монтират огромните екрани и да се издигнат прожекторите.

Queen тръгват на турне с Адам Ламбърт като фронтмен

Входовете на стадиона в деня на концерта ще бъдат отворени в 17.00 ч. Първи на сцената в 18.00 ч. ще се качат "Electric Pyramid". Час по-късно ще се изявят "Grimus", а малко преди 20.00 ч. ще излязат и "Jeremy?". Очакванията са "Куийн" и Адам Ламбърт да започнат грандиозното си шоу около 21.15 ч., като изпълненията им ще продължат поне два часа.

Все още има билети на цени от 70 до 140 лв.