/ Gettyimages
Кристина Агилера се завърна на сцената с концерт в Маями след 10-годишно отсъствие, през което се посвети на децата си, съобщи Контактмюзик.
 
Концертът в Маями беше първият от турнето й "Liberation". Певицата беше искрено развълнувана и от сцената обясни на феновете си колко много са й липсвали изпълненията на живо.
 
Кристина Агилера пя „инкогнито“ в нюйоркското метро (ВИДЕО/СНИМКИ)

"Да бъда майка е наистина важно за мен и аз правя всичко сама. Не искам да чувстват, че живеят в сянката ми, или че не са важни. Не искам да съм такава майка, затова се оттеглих заради тях. Но мама трябва да се върне към това, което трябва да прави", каза звездата.
 
Кристина Агилера има две деца. Синът й Макс Лирон е на 10 години, а дъщеря й Съмър Рейн - на четири.

Синът й може някой ден да застане до нея на сцената, призна още певицата. "Моят син Макс всъщност има невероятен глас. Не го показва често, но когато го хванах вчера да пее се справяше перфектно. Той определено има талант и, ако иска, може да направи нещо с него", сподели тя с публиката.
 
И откровено призна, че дъщеря й не е голям почитател на песните й. "Когато се разпявам, тя идва и тропа по вратата и ми казва: "Ти притесняваш прасето Пепа", призна звездата.

В пауза между песните Кристина Агилера пусна тизър от нова песен - "Wonderland", но не обяви кога ще я пусне. Предишното й турне "Back to Basics" беше през 2008 г.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук